keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Valinnan vapaus? Ja paskat!

Tänään on synkkä päivä.

Eilen uutiset kertoivat isosti kristillisten nuorten ihastuttavasta kampanjasta.

"Älä alistu" kampanja kehottaa alistumaan raamatun määrittämiin muotteihin täydellisestä ihmisestä. Homot rinnastetaan murhaajiin ja samalla todetaan että sekä murhaaja että homo voivat parantua "synnistään" kristuksen avulla.

On saatanan pelottavaa että tällaisille organisaatioille annetaan valtion rahoitusta. En kyllä hyväksy sitäkään että SETA nostaa myös jonkin asteista valtion apurahaa. Kaikenlaisten järjestöjen ja kirkkojen yms. tulisi tulla toimeen omillaan. Valtion rahoitus on omiaan edistämään eriarvoisuutta kun kyse on uskonnollisista yhteisöistä tai kansalaisjärjestöistä.

Palatakseni vielä tuohon kampanjaan. Kampanjan järjestänyt organisaatio väittää että varsinainen viesti on tarkoitettu kristillisille nuorille. Viesti on jotain siihen suuntaan että "älkää antako median ja yleisen mielipiteen määritellä mitä te olette."

Kuinka moni nuori on yhtäkkiä keksinyt että "koska telkkarissa sanotaan että homous on ok niin rupean homoksi." ? Tai kuinka moni on television perusteella keksinyt ruveta juomaan viinaa? Edelleen peräänkuulutan kodin vastuuta arvojen ja elämän perus asioiden opettamisessa nuorelle ihmiselle. Kotonakin mieluiten siten että opetettuja arvoja ei sidota mihinkään kulttiin. Jos vanhempien arvovalta ei riitä kertomaan omaan itseensä sitoen mikä on oikein ja väärin niin silloin ei tulisi olla vanhempia ollenkaan.

Väitän, että suuri osa suomalaisen yhteiskunnan rasismista on lähtöisin kristillisestä kasvatuksesta. Suomalaiselle yhteiskunnalle on vierasta, että joku kutsuu jumalaansa eri nimellä, tai että jumalia voi olla useampia. Uskontoihin liittyvät tavat ja kulttuurien eroavaisuudet toki osaltaan vaikuttavat tähän myös.

Poliisit sarjan espoo jaksossa eilen oli jäätävä kohtaus. Poliisi sai ilmoituksen kolmesta miehestä jotka laulavat puistossa ja aiheuttavat häiriötä. Poliisi lähti keikalle ja löysi paikalta kolme muslimimiestä syömästä omenaa. Kukaan ei ollut laulanut tai muutenkaan aiheuttanut meteliä. Puisto oli muuten täynnä hurjassa kännissä riehuvia suomalaisia. Poliisi soitti ilmoittajalle ja varmisti oliko kyseessä joku suomalaislauma vaiko nämä rauhalliset muslimit. Ilmoittaja totesi muslimien olevan kyseessä. Poliisi totesi näiden kolmen herran olevan koko puiston selväjärkisimmät ihmiset tällä hetkellä ja että poliisilla ei ole syytä ryhtyä toimenpiteisiin heitä vastaan. Ilmoittaja totesi että menee sitten itse poistamaan henkilöt ja menee siitä myöhemmin putkaan. Ihastuttavaa käytöstä.

Kaikenlainen painostus on mielestäni törkeää. Ketään ei pitäisi painostaa valitsemaan mitään. Ketään ei pitäisi painostaa mihinkään. Jokainen tekee omat valintansa ja kantaa seuraukset niistä. Terveisiä vaan äidille ja hänen miehelleen. Kun tänään painostitte minua. Sai hyvän perus vitutuksen taas päälle.


Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut minut on kasvatettu vahvati kristillisessä kodissa ja arvot ovat vahvasti olleet myös kristilliset. Tästä riippumatta en kuulu kirkkoon. En kokenut omakseni lahkoa joka ottaa enemmän kuin antaa. En maksa uskostani ja se ei kuulu kenellekään. En myöskään halua joutua kohdelluksi eriarvoisesti uskontoni takia. Parempi olla sitoutumatta mihinkään lahkoon.

Huumausaineisiin kanta on kotonani ollut vahvasti kielteinen. Samoin alkoholin ja tupakan vaaroista on varoiteltu. Olen kuitenkin sitä mieltä että huumausaineet, alkoholi ja tupakka ovat jokaisen oma asia. Itse en pidä huumausaineiden käyttöä sen pahempana asiana kuin alkoholin käyttöä. Ongelmana pidän lähinnä sitä, että huumausainebisnestä hallitsevat rikolliset, kun valtiolla ei ole munaa ottaa tätä asiaa hoitaakseen muuttamalla lainsäädäntöä. Alkoholia käytän runsaasti ja tupakkaa en polta ollenkaan. Olen siis yhteiskunnan yleisestä "totuudesta" riippumatta muodostanut oman mielipiteeni ja pidän siitä kiinni. Joskus joudun sitä sitten puolustamaan ja varmasti joudun siitä kantamaan seurauksia. Yhteiskunta kun ei hyväksy mitään erilaista ja eriävää.

Uskonnot ja valtiot. Kaikki haluavat ihmisten olevan massaa joka elää tiettyjen normien mukaisesti. Minusta se on väärin. Jokainen on yksilö ja jokaisen tulisi saada elää omien valintojensa mukaisesti. En tarkoita etteikö jotain kontrollia pitäisi olla mutta pääsääntö pitäisi olla että yksilöllä on vapaus valita mitä, milloin, missä ja miksi hän tekee jotakin.

Norjassa oltiin black metallin luomisen aikoihin oikeilla jäljillä vääristä syistä kun kirkkoja poltettiin.

Olen niin valtavan väsynyt kaikkeen ettei kukaan voi ymmärtää tätä väsymystä. Toivottavasti väsymys loppuu jossain vaiheessa. Tavalla tai toisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti